Stil

Toamna lui Oscar

scris pe 17 Sep 2012 de Dragoș Aliciu 4505 vizualizări
stil - toamna lui oscar

Stilul spectaculos al lui Oscar de la Renta a intrat în toamna lui 2012 dezlipindu-se de convențiile coloristice ale anotimpului. Fără efort, cu farmecul specific, designerul a arătat că talentul în modă nu cunoaște vârstă.

Oscar de la Renta tocmai și-a încheiat defilarea pentru prezentarea colecției de primăvară 2013, alcătuită dintr-o suită de ținute care amestecă tonuri închise cu nuanțe extravagante. Însă cum temperaturile din ultimele zile încep să ne împingă cu gândul către o toamnă friguroasă mai degrabă, trecem în revistă colecția prezentată cu câteva luni în urmă.

Într-un anotimp dominat de obicei de culori de pământ, designerul a mers spre nuanțe de albastru ciel și roz pastelat. Aproape fără excepție, modelele au defilat

cu bijuterii prinse în păr, agățate de piesele de îmbrăcăminte sau imprimate de-a dreptul pe materiale. Pentru toamna lui 2012, de la Renta a pus accent pe rochiile până la genunchi, combinații simple, dar de efect și, într-o proporție importantă, imprimeurile cu fotografii reale ale unor bijuterii complicate.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului