Ceasuri

Tissot V8 Alpine A460 – Emoție în ediție limitată

scris pe 05 Dec 2016 de Dragoș Aliciu 5687 vizualizări
tissot-v8-alpine-watches-news

Tissot și Alpine își unesc forțele pentru a lansa o ediție limitată dedicată pasionaților de motorsport. Doar 460 de norocoși vor ajunge să poarte la mână unul dintre cele mai frumoase cronografe lansate în 2016.

Parteneriatul dintre Tissot și producătorul de mașini Alpine, pe care Renault îl relansează acum, a început încă din anii 1970. Mai exact, prima colaborare dintre cele două mărci datează din 1973 cu ocazia victoriei Alpine de la raliul de la Monte-Carlo și la Campionatul mondial de raliuri. Al doilea episod a urmat cinci ani mai târziu când Alpine a triumfat la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Așa se explică de ce acum, când Alpine se pregătește pentru un nou start, Tissot i se alătură pentru un nou ceas cu trimiteri clare spre lumea sportului cu motor. V8 Alpine A460 are butoanele asemeni unor valve de motor, un cadran din carbon și o curea din piele cusută cu ață în contrast, la fel ca la mașinile clasice.

În interiorul carcasei din oțel cu diametrul de 42 mm și o etanșeitate de până la 100 m se află un mecanism quartz, iar geamul din cristal este tratat antireflex pentru o vizibilitate optimă. Paleta de culori urmează imaginea Alpine, cu albastru ca nuanță dominantă și accente portocalii. Modelul este produs într-o ediție limitată de 460 de unități.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului