Ceasuri

Tissot T-Wave – Ceasul ei cu design elvețian

scris pe 14 Mar 2018 de Alina Marin 2367 vizualizări
Tissot T-Wave _deschidere

Într-o mare de ceasuri Swiss Made adresată publicului masculin, Tissot propune o colecție exclusiv feminină cu un design original și finisări împrumutate din lumea bijuteriilor.

Domeniul ceasurilor adresate femeilor sunt un subiect aparte, pe care majoritatea producătorilor din industria orologeră îl pun pe un plan secund. Se spune că o femeie o să prefere bijuteriilor în locul ceasurilor, dar tendințele moderne demonstrează contrariul. Așa se explică de ce Tissot devine tot mai activ în segmentul feminin fără însă a se abate de la filosofia pentru excelență care stă la baza mărcii fondate în 1853.

Noua colecție T-Wave aduce, în primul rând, o imagine originală. Designul unic este imposibil de confundat dată fiind forme aparte pentru care Tissot amintește că s-ar fi inspirat din grația unei panglici de mătase. Liniile curbe ale carcasei cu diametrul de 30 mm și modul armonios de prindere al brățării metalice sau al curele din piele sugerează mișcarea lină a mătăsii iar motivele de pe cadran migrează de la simplu la complicat, în funcție de versiunea aleasă. Colecția cuprinde versiuni argintii și aurii, pentru care se folosesc cadrane de sidef ornate cu 8 sau 22 de diamante de cea mai bună calitate. Indicatoarele trimit cu gândul la forma unor frunze, în timp ce forma coroanei, poziționate clasic în dreptul orei 3, preia motivele ceasurilor „vintage”.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului