Ceasuri

Tissot T-Race MotoGP – Adrenalină și precizie în ediție limitată

scris pe 28 Mai 2017 de Dragoș Aliciu 6715 vizualizări
Tissot_T_Race_MotoGP_Auto_LTD2017_PR

Parteneriatul dintre Tissot și MotoGP continuă deja din 2001 și se materializează în modele spectaculoase produse în ediții limitate.

Tissot T-Race MotoGP Automatic Limited Edition 2017 arată exact ca ceasul la care visează orice pasionat de motociclism. Carcasa din oțel cu diametrul de 47,25 mm se impune prin dimensiuni dar și prin multitudinea de detalii inspirate din lumea bolizilor pe două roți. Cadranul propune un amestec fascinant dintre forma unui disc de frână și indicatoarele de bord analogice.

Butoanele de comandă ale cronografului fac trimitere spre forma suportului pentru picioare iar sistemul de prindere al brățării din cauciuc împrumută forma suspensiei. Prin capacul transparent al carcasei, ale cărui inserții metalice preiau designul unei jante sport, se poate admira mecanismul automatic Swiss Made. Modelul special urmează a fi produs în ediție limitată de 2017 piese și este livrat, urmând tradiția, într-un ambalaj special care imită forma unei căști de protecție din lumea motocicletelor.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului