Ceasuri

Tissot, primul ceas oficial al Rugby România

scris pe 03 Dec 2018 de Alina Marin 4537 vizualizări
_DSF4547

Tissot devine partenerul oficial al Federației Române de Rugby și lansează ceasul oficial al Stejarilor, echipa națională a României – un cronograf dedicat Stejarilor în ediție limitată de 500 de piese.

Legătura dintre Tissot și sport reprezintă o componentă importantă în ADN-ul mărcii elvețiene, încă de la începuturi. Nivelul ridicat al calității ceasurilor Tissot și precizia mecanismelor au calificat marca în poziția de cronometru oficial pentru diverse sporturi, de la ski, hochei pe gheață și ciclism, până la scrimă, baschet și motorsport. Legătura puternică cu rugby-ul datează oficial din 2013 și Tissot este deja o prezență recunoscută mondial la numeroase competiții importante, precum RBS Turneul celor 6 națiuni, eveniment la care cele mai reprezentative echipe își dispută supremația europeană.

Ediția limitată „Stejarii” preia trăsăturile modelului de succes Tissot Chrono XL și își construiește caracterul puternic folosind simbolurile care o leagă de echipa României de Rugby și de România. Pe cadran, în dreptul orei 8, se găsește simbolul Stejarilor – frunza de stejar – dar și cele trei culori ale drapelului României, reprezentate discret ca indecși pentru orele 5, 6 și 7. Identitatea specială se continuă pe capacul carcasei unde au fost gravate numele ediției speciale și numărul limitat de piese – 1 din 500. Brățara din piele vine, de asemenea, într-o combinație unică de culori și texturi – cu perforații albastre pe fond negru și cusută cu ață galbenă.

În interiorul carcasei din oțel tratată PVD, se află un mecanism quartz de înaltă performanță, capabil să cronometreze precis timpul și garantat să funcționeze ireproșabil în cazul unei utilizări intense. Funcția cronograf reprezintă suportul perfect pentru toate activitățile sportive iar, pentru confortul utilizării zilnice, a fost adăugată și fereastra de dată. Carcasa este etanșă până la 10 atmosfere, iar diametrul de 45 mm devine un semn inconfundabil al stilului Tissot. Deasupra cadranului negru, perfect lizibil, cu indecși albi și indicatoare albastre, se află un geam din cristal safir care oferă o protecție optimă.

Tissot și Albini Prassa au ales să sprijine Federația Română de Rugby ca semn de apreciere față de una dintre cele mai respectate entități sportive din România. Federația de Rugby este prima federație sportivă înființată vreodată în România ca de altfel și prima care a adus o medalie olimpică pentru România. Echipa Națională Stejarii înregistrează un istoric excelent al performanțelor și se menține pe o poziție fruntașă în clasamentul World Rugby.

[nggallery id=861]

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului