Ceasuri

Tissot Le Locle Regulateur – O poveste despre eleganță

scris pe 05 Mai 2016 de Dragoș Aliciu 5863 vizualizări
tissot regulateur

Cel mai puternic producător elvețian de ceasuri are acum un motiv în plus pentru a se număra între preferințele pasionaților de orologerie.

Începuturile Tissot se leagă de ceasurile de buzunar de mare precizie, iar succesul mărcii stă la baza faimei de care se bucură în prezent orașul Le Locle din munții Jura. Tocmai ca o trimitere spre latura de ceasornicar a casei elvețiene, Tissot a lansat pentru 2016 o colecție de modele inspirată din complicația Regulator a ceasurilor din secolele 18 și 19, folosite pentru a verifica precizia ceasurilor de buzunar.

Pentru reinterpretarea de acum, Tissot a preferat o carcasă cu dimensiuni mai mici, de 39 mm diametru, și prin al cărei capac transparent se poate admira mecanismul automatic. Colecția Le Locle Regulateur este oferită în mai multe versiuni, de la o versiune de oțel simplă, până la o finisare bi-coloră pentru care se folosește colorarea PVD în nuanțe de aur roz sau galben. Pe lângă brățara metalică, există și opțiunea unei curele de piele cu cataramă deploaiantă.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului