Ceasuri

Tissot Chrono XL – Atitudine Swiss Made

scris pe 04 Dec 2017 de Dragoș Aliciu 6211 vizualizări
tissot-chrono-xl-watches-news

Cu un design imposibil de confundat și un nivel de calitate demn de standardele Swiss Made, Tissot Chrono XL se anunță ca una dintre cele mai importante declarații de stil din lumea ceasurilor.

Chrono XL este în primul rând un ceas pe care nu îl poți trece cu vederea. Tissot a luat decizia unui diametru impresionant – de 45 mm – într-o vreme în care toată industria orlogeră pare să se întoarcă la profile mai discrete. Designul este de asemenea un ingredient puternic grație unui cadran aerisit pe care orele sunt inscripționate clar cu cifre mari pentru care se folosește un font cu note retro. În interiorul carcasei, Tissot a montat un mecanism quartz.

Pentru a sublinia latura de aventurier, modelul este oferit cu funcția cronograf iar pentru o mai bună lizibilitate, carcasa de oțel este colorată în negru PVD. Tot în continuarea poveștii de stil, Chrono XL primește o curea din piele cu aspect „vintage” cusută cu ață în contrast și prinsă cu ajutorul unei catarame masive care împrumută aceeași culoare de la carcasă.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului