Stil

TISSOT „alimentează” pasiunea pentru mașini clasice în România

scris pe 30 Sep 2019 de Dragoș Aliciu 1967 vizualizări
65955310_1272008226295180_5814553251042820096_o

Conform tradiției începute acum cinci ani, Tissot și Albini Prassa au continuat să fie un partener solid pentru cele mai importante două evenimente dedicate mașinilor clasice din România: Concursul de eleganță de la Sinaia și Sibiu Rally.

Pasiunea pentru mașini clasice nu cunoaște limite. Numărul evenimentelor dedicate „bijuteriilor pe patru roți” crește în fiecare an iar publicul venit să admire participanții este din ce în ce mai numeros. Tissot, prin importatorul și distribuitorul Albini Prassa, continuă să fie de la an la an mai vizibil ca partener important pentru cele mai importante competiții dedicate automobielor de colecție.

Pentru al cincilea an la rând, Tissot a fost prezent ca sponsor al Concursului de eleganță de la Sinaia, în luna iunie, în cadrul regal al Castelului Peleș de la Sinaia. Ediția din acest an a atras un număr record de participanți și spectatori, marele câștigător fiind un Aero 30 din 1936, un exemplar deținut inițial de Regele Mihai. Actualul proprietar, un cetățean elvețian, a ales România pentru agricultură bio și la primirea premiului Tissot a declarat că este deja un mare fan al mărcii elvețiene.

În august, calendarul evenimentelor cu parfum de benzină a ajuns la Sibiu, unde raliul dedicat mașinilor clasice cuprinde cele mai frumoase drumuri din Transilvania. Punctul culminant, ca în fiecare an, este reprezentat de etapa desfășurată pe Transfăgărășan. Marele câștigător a fost un Volkswagen Beetle din 1970, iar cel mai vechi model participant dintre cele 55 de echipaje care au luat startul datează din 1920. Prezența Tissot a respectat promisiunea de a sprijini pasiunea pentru automobilism și a recompensat toți piloții ajunși pe podium.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului