Stil

Sunboo – Ecologie la modă

scris pe 06 Iun 2013 de Constantin Bacheș 5168 vizualizări
sunboo1

Ochelarii Sunboo fac din grija pentru mediu o modă. Studioul italian folosește rame din bambus și lentile organice pentru a concura cu mărcile consacrate a căror modele sunt din plastic sau metal.

Conceptul Sunboo are la bază ideea că natura poate fi „la modă” și, drept urmare, folosește exclusiv rame din lemn de cea mai bună calitate și lentile organice, fiecare dintre materiale fiind mult mai ușor și rezistent pentru o utilizare îndelungată. Pornind de la o formă unică, colecția se diversifică în funcție de culoarea lentilelor și a ramei din lemn de bambus sau din alte esențe fine. Procesul de fabricație este de asemenea din categoria eco, Sunboo fiind descris ca un produs manufacturat în proporție de 85%.

Designul simplu recomandă ochelarii de soare Sunboo pentru bărbați și femei. Tocmai pentru a-și defini audiența, designerii proiectului au enunțat filosofia mărcii pornind de la o serie de cinci comparații: „mai ecologici decât o frunză, mai ușori decât o pană, mai faimoși decât un premiu Oscar, mai chic decât zâmbetul Mona Lisei și mai pasionali decât sărutul lui Marylin Monroe.”

Mai multe informații pe site-ul oficial.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului