Stil

Sevenfriday în lupta cu autismul

scris pe 22 Iul 2014 de Constantin Bacheș 8584 vizualizări
deschidere

Producătorul de ceasuri Sevenfriday a lansat două ediții limitate cu misiunea de a sprijini copii cu autism. Fiecare model, ce urmează a fi produs în 100 de piese, se inspiră ca design din imaginea a două dintre cele mai active fundații din lume, Prior’s Court din Marea Britanie și Micah’s voice din Statele Unite.

Edițiile Sevenfriday pornesc de la modelul P3-1 care, în mod normal, este negru cu accente roșii. Pentru ceasul dedicat Prior’s Court, accentele devin albastru deschis în timp ce, la Micah’s voice, detaliile sunt galbene.

Din punct de vedere tehnic, ceasurile rămân indentice cu celelalte modele din gamă. În interior se găsește același mecanism automatic iar pe cadran sunt redate ora, minutele, secundele și indicator AM/PM.

Marca Sevenfriday a debutat în 2012, fiind creația unui elvețian cu experiență în marile companii orologere. Designul extravagant și metodele neconvenționale de promovare au reușit să transforme Sevenfriday într-unul dintre cele mai cunoscute ceasuri din curentul „industrial”.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului