Stil

Realitate și fantasmă în cea mai recentă colecție Valentino Haute Couture

scris pe 04 Iul 2013 de Dragoș Aliciu 4888 vizualizări
Stil - Valentino hc

Designerii Valentino au creat un mix interesant de forme și țesături în cea mai recentă colecție haute couture a casei de modă. Concepută asemănător unei expoziții de artă, colecția Valentino respectă toate rigorile didactice ale unei introduceri în lumea haute couture.

Magie. Imaginație. Măiestrie. Cea mai recentă colecție Valentino poartă amprenta unei lumi fantastice, folosită ca motiv pentru o defilare înțesată de motive complicate. Directorii de creație ai casei Valentino, Maria Grazia Chiuri și Pierpaolo Piccioli au imaginat fiecare piesă vestimentară ca pe o poveste de sine stătătoare, descoperind detalii legate de crearea hainelor în același fel în care un povestitor ar scoate la iveală întorsături neprevăzute ale istoriei.

În timp ce anumite piese exagerează componenta fantastică a lumii Valentino, altele au misiunea de a simplifica și aduce povestea cu picioarele pe pământ. Cașmirul, tiparele în spic și lâna sunt folosite în modele clasice, adeseori în compania imprimeurilor și decupajelor florale.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului