Stil

Protest împotriva normelor

scris pe 27 Apr 2011 de Dragoș Aliciu 4731 vizualizări
qwstion

Din când în când, nume proaspăt apărute pe piață contestă trecutul. Qwstion este unul dintre acele branduri, o marcă ce desființează ideea că gențile trebuie să aibă neapărat un model repetitiv pentru a fi „cool“.

Lumea Qwstion, deschisă ca idee în 2006, este una cu susul în jos. Se și vede de altfel intenția companiei de a dărâma orice s-a mai făcut până acum în domeniul accesoriilor concomitent cu gândul de a se plasa ca o marcă eminamente urbană.

Oferă o abordare aproape cazonă asupra bagajelor, fie ele mici sau mari, de călătorie sau ideale pentru o zi la birou. Dar asta nu înseamnă că Qwstion elimină confortul oferit de un material bun sau plăcerea unui design bine închegat. Ci pur și simplu tratează fiecare proiect cu multă atenție pentru calitate și rezistență.

Buzunare încorporate, multiple mijloace de folosire, ca geantă, ghiozdan sau troller, toate fac parte din filosofia de produs a brandului. Multifuncționalitatea  este esențială atunci când îți propui să activezi în jungla urbană.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului