Stil

Primul an de StyleReport.ro

scris pe 12 Iun 2012 de StyleReport.ro 7100 vizualizări
Eveniment StyleReport

Cel mai important ghid on-line de lifestyle premium a sărbătorit primul an de existență în cadrul select al palatului Cesianu Racoviță, sediul casei de licitații Artmark. Printre invitați s-au numărat parteneri și apropiați ai StyleReport.ro, seara fiind onorată de prezența Excelenței sale, Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei la București.

Miercuri, 6 iunie. La un an de la înființare, StyleReport și-a întâmpinat invitații în peisajul exclusivist al Palatului Cesianu-Racoviță din centrul Bucureștiului. Seara a urmărit să aducă împreună în mediul off-line câteva dintre cele mai de succes experiențe descrise de StyleReport.ro în cele 12 luni de existență on-line.

Evenimentul a debutat cu o serie de cifre relevante pentru succesul primului ghid on-line de lifestyle premium. Din prima lună, aprilie 2011, și până în prezent, StyleReport.ro a publicat 814 articole structurate în cele 7 secțiuni care acoperă întreg universul unui stil de viață premium „inteligent”. Într-un singur an, conținutul a fost citit de peste 750.000 de vizitatori unici, cea mai mare proporție dintre aceștia fiind în București, Cluj, Iași, Timișoara și Brașov. StyleReport.ro a fost accesat de 1,5 milioane de ori, interesul justificându-se prin calitatea articolelor publicate în premieră pentru România.


Atmosfera specială a evenimentului a fost construită cu ajutorul partenerilor aflați alături de StyleReport.ro încă de la început. Reprezentanții rețelei de magazine de delicatese gourmet Comtesse du Barry au servit o selecție deosebită de brânzeturi, foie-gras, șampanii și vinuri de Porto. Între cele câteva sute de tablouri a fost montat un bar Aperol, iar standul illy a oferit invitaților posibilitatea să guste un espresso autentic și să admire ceștile de colecție. Mercedes-Benz s-a asociat de asemenea cu seara StyleReport.ro și a prezentat într-un mod neconvențional a șasea generație a legendarului SL.

Punctul culminant al serii a fost tragerea la sorți a câștigătorilor unei sticle de whisky de legendă Mackinlay’s Rare Old Highland Whisky, replică a unui distilat din 1907 descoperit în Antarctica, și a unui week-end petrecut cu un model Mercedes-Benz.

Despre StyleReport.ro

StyleReport.ro este un proiect de lifestyle premium lansat în 2011 în parteneriat cu HotNews.ro, fondat și redactat de o echipă tânără de jurnaliști cu o experiență de peste 5 ani în domeniul jurnalismului premium. StyleReport.ro este primul ghid de produse și experiențe premium on-line din Romania. Un catalog de „lucruri frumoase“, inteligente ca design, inovatoare ca proiect, ireproșabile ca execuție. StyleReport testeaza servicii, viziteaza hoteluri de 5 stele, realizează cronici despre restaurante si muzee, descoperă poveștile din spatele mărcilor premium.

1 comentariu

  • vlad s pe 13 Jun 2012

    Felicitari pentru depasirea primului an cu brio. Accesez zilnic site-ul Dvoastra si pot spune ca e unul din cele mai bune site-uri de lifestyle.

    Mult succes in continuare !

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului