Stil

Poșeta 2.0 – Baguera

scris pe 03 Ian 2013 de Dragoș Aliciu 5700 vizualizări
stil - baguera

Cu un strop de inspirație SF, marca portugheză Baguera încearcă să contureze viitorul genții feminine simbol. Compactă, alcătuită dintr-o mulțime de paralelograme, triunghiuri și romburi, „poșeta origami“ se așază perfect între statutul de accesoriu și cel de bijuterie.

Cu mici excepții, gențile de mână au rămas, ei bine…genți de mână. În prezentări de modă recente, Chanel oferă câteva indicii despre viitorul accesoriului, dar evoluția lui este surprinzător de lentă. Fondată în 2011 de către Branca Cuvier, un designer portughez, marca Baguera experimentează cu upgrade-ul de imagine al unui design care nu pare să aibă nici un motiv să se schimbe.

Baguera este un producător de bijuterii și accesorii „contemporane“. Branca Cuvier a început inițial cu o serie de pandantive, brățări și coliere transparente realizate integral din acril și reunite sub numele Silhouette. Din același material s-a născut ulterior și colecția Vectory. Cu ajutorul unor materiale moderne, dar nepretențioase designerul portughez a început să experimenteze cu jocuri diferite de formă și culoare.

Gențile multi-fațetate din colecția Vectory sunt alcătuite din paralelograme, romburi și forme triunghiulare într-un mod care aduce aminte de origamiurile japoneze. Fiecare poșetă este fabricată manual și vine în mai multe variante de culoare, degradeuri sau tipare formate de diferitele piese componente.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului