Stil

(P) GETT’S Hair Studio – Secretul ceții microscopice

scris pe 30 Mai 2011 de StyleReport.ro 11324 vizualizări
featured

Atunci când vine vorba de îngrijirea părului, una dintre priorități ar trebui sa fie păstrarea calităților sale naturale: keratina, proteinele și complexul membranos celular. GETT’S Hair Studio este singura rețea de saloane de înfrumusețare care oferă unul dintre cele mai performante tratamente din domeniu: Spa Mist.

O echipă de 120 de profesioniști stau permanent la dispoziția clienților în cele șase centre din București și unul din Cluj. GETT’S și-a propus și a reușit în timp să dezvolte o ofertă unică pe piața românească, iar servicii precum tratamentul capilar Spa Mist i-au adus poziția de lider.

Spa Mist este un tratament noninvaziv de reparare în profunzime a cuticulei părului, recomandat după, dar și înainte de aplicarea vopselei de păr. Vopsirile repetate duc la o sensibilizare a părului și, inerent, la o degradare a firului. Procesul de colorare se face prin deschiderea cuticulei, stratul aflat în exteriorul firului de păr, format din solzi drepți de keratină tare. Pentru schimbarea culorii, vopseaua modifică echilibrului acid-alcalin (pH-ul neutru), fiind absorbită prin spațiile formate. Firul de păr se descuamează și prin canalele vulnerabile își pierde elementele care îi conferă naturalețea și rezistența – proteinele, keratina și complexul membranar celular.

GETT’S Hair Studio Bd-ul Dacia

Aparatul Spa Mist aplică o „ceață microscopică“, încălzind părul în funcție de starea sa, până la 40-50 de grade Celsius. La acea temperatură cuticula se deschide, permițând pătrunderea în profunzime a ingredientelor active reparatoare. Particulele ceții eliberate sunt cu mult mai mici decat cele ale aerului evaporat de alte aparate similare, ceea ce conduce la depunerea unei cantități mai mari de agenți nutritivi, și nu de apă. Pe lângă repararea firului, acest proces asigură păstrarea nuanței vopselei pentru mai mult timp și o culoare vibrantă. Spa Mist face părul semnificativ mai ușor de aranjat, protejând în același timp împotriva sensibilizării ori deshidratării ulterioare.

GETT’S Hair Studio Hotelul Marriott

În plus față de tratamentul Spa Mist, saloanele GETT’S au în portofoliu o ofertă de servicii complete day SPA. 57.000 de clienți și cliente beneficiază anual de atenția experților în înfrumusețare în servicii precum cele de coafură, frizerie, estetică facială și machiaj, epilare definitivă, manichiură sau pedichiură

Tratamentele Spa Mist, precum și restul serviciilor care le însoțesc, pot fi găsite în cele patru saloane premium GETT’S Hair Studio:

- GETT’S Hair Studio Downtown (Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei, Nr 63-81)

- GETT’S Hair Studio Dacia (Bd-ul Dacia, nr 153-155)

- GETT’S Hair Studio JW Marriott Grand Hotel (Calea 13 septembrie)

- GETT’S Hair Studio Incity Residences (Calea Dudești, nr 188).

Programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri MasterCard Premium şi Corporate experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Lista acestora este variată, incluzând magazine de lux – îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri sau mobilier, saloane de înfrumuseţare, restaurante şi ciocolaterii cu tradiţie. La cumpărăturile efectuate cu un card MasterCard Premium (Gold, Platinum, World®, World Signia® sau Corporate®), clienţii beneficiază de reduceri de până la 25%, de consiliere, bonusuri sau cadouri din partea casei, negociate în cadrul unei reţele exclusiviste de parteneri.

Lista completă a locațiilor o găsiți aici.

Foto: GETT’S Hair Studio

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului