Stil

(P) Palatul frumuseții – Miko

scris pe 10 Aug 2011 de StyleReport.ro 13279 vizualizări
miko feat

Oferta serviciilor de înfrumusețare este atât de vastă încât un concept care le înglobează pe toate e un adevărat erou al timpului. În seria articolelor publicitare MasterCard Elite, vă prezentăm Miko Center – servicii de înfrumusețate sub același acoperiș.

Drumul de la un salon de înfrumusețare mic și cochet din centrul Bucureștiului la un concept cuprinzător a fost parcurs destul de rapid pentru un local deschis în urmă cu doar 11 ani. Primul centru de înfrumusețare Miko a început să primească clienți în apropiere de Calea Moșilor și, datorită succesului de public, a dus la apariția conceptului „Miko Beauty“, o perspectivă mult mai cuprinzătoare asupra ce înseamnă serviciile din domeniu.

De la Miko Class, inaugurat în anul 2000, conceptul Miko Beauty s-a extins cu trei alte localuri dedicate înfrumusețării. Iar dacă centrul Class a fost deschis cu ideea unui salon de dimensiuni relativ reduse, în mijlocul unei atmosfere clasice, „Palace“ a preluat același principiu, dar i-a conferit un spațiu de desfășurare pe măsura numelui, o casă monument istoric de pe strada Nicolae Iorga. În interiorul Miko Palace, conceptul de sănătate și înfrumusețare a atins dimensiunea pe care și-au dorit-o fondatorii rețelei încă de la început – gruparea tuturor serviciilor sub un singur acoperiș. Este punctul forte al Miko și, cel mai probabil, motivul care a propulsat salonul pe lista liderilor din domeniu de pe piața locală.

Identitatea salonului de înfrumusețare se împarte așadar între decorul clasic, ornat din plin cu decorațiuni complicate și mobilat în mare parte cu mobilier autentic de epocă, și dotările unui centru de profil modern. Sub cupola „serviciilor complete“ se regăsesc atât profesioniștii care oferă consultanță în domeniul frumuseții cât și aparatura de ultimă generație folosită în tratamentele de remodelare corporală. Cellu M6, Slim Up Ultra, LuxoMed, Ultrashape, Acccent Xl, Huber sunt aparate care pot ține cu succes locul unei intervenții plastice chirurgicale, de foarte multe ori, cu aceleași rezultate. Dincolo de tratamentele personalizate de remodelare, „Palatul frumuseții“ este și furnizorul de servicii haute-coiffure, manichiură și pedichiură, machiaj profesional, extensii de păr, solar, reflexoterapie sau împachetări corporale.

Conceptul este atât de generos încât include și ședințe de fitness sau kangoo-jump, pe lângă numărul mare de evenimente culturale sau prezentări de modă care au loc în aceeași clădire. În plus, dacă mai e nevoie de dovezi că Miko chiar aduce sub același acoperiș frumusețea și sănătatea, atunci primul restaurant bio din România deschis în incinta unul salon de înfrumusețare ar trebui să fie o concluzie potrivită.

Programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri MasterCard Premium şi Corporate experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Lista acestora este variată, incluzând magazine de lux – îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri sau mobilier, saloane de înfrumuseţare, restaurante şi ciocolaterii cu tradiţie. La cumpărăturile efectuate cu un card MasterCard Premium (Gold, Platinum, World®, World Signia® sau Corporate®), clienţii beneficiază de reduceri de până la 25%, de consiliere, bonusuri sau cadouri din partea casei, negociate în cadrul unei reţele exclusiviste de parteneri.

Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

4 comentarii

 • Mihaela pe 10 Aug 2011

  Am fost acum 2 ani la Miko dupa ce am citit tot o reclama facuta in media. Am lasat acolo echivalentul a 100 de EUR pentru un tratament facial si m-am chinuit apoi peste o luna sa scap de iritatia si cosurile de pe fata aparute dupa tratament

  Reply
 • LUCIA M. pe 11 Aug 2011

  Felicitari….ptr tot ceea ce s-a facut ptr, noi…Fiecare treb. sa inteleaga ca este ..benefic” organismului…Voi fi o clienta fidela,Lucia M.

  Reply
 • Julia C. pe 12 Aug 2011

  La Miko sunt multumita de serviciile de hair style, orice culoare vreau, imi iese, orice stil de tunsoare, sunt oameni deschisi si de ajuta sa iei o decizie in cazul unei schimbari majore. Cat privesc tratamentele cormorale, daca te apuci de unul tre sa te si tii de el…si orice sitiatie neprevazuta care poate aparea se rezolva…Vorbesc din experienta… Felicitari si continuati cea ce faceti pt noi.

  Reply
 • Florina pe 28 Sep 2011

  Pun pariu ca cele doua comentarii pozitive, sunt scrise din partea firmei. Am fost la salon si nu as mai merge pentru nimic in lume…

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului