Stil

(P) Surmont Bikes & Boards Store – Magazinul de aventură

scris pe 14 Oct 2013 de StyleReport.ro 12048 vizualizări
stil - surmont

Setea de aventură și sporturi extreme este tema noului magazin Surmont Bikes & Boards Store din București, un concept original în care au fost reunite o selecție impresionantă de bicilete premium Trek, snowboard-uri Burton și echipamente pentru toate anotimpurile.

Sportul extrem devine un stil de viață imediat ce prinzi gustul aventurii. Fie că este o plimbare cu bicicleta pe munte în timpul verii sau o coborâre cu placa de snowboard imediat după prima zăpadă, senzația de libertate și adrenalina din mijlocul naturii nu pot fi înlocuite cu nimic din ceea ce oferă orașul. Și chiar dacă alegi să folosești bicicleta sau skateboard-ul în viața de zi cu zi, mintea îți aleargă spre următoarea excursie.

Magazinul Surmont Bikes & Boards, primul de acest gen din București, și-a propus să construiască în același loc un tărâm de vis al sporturilor extreme. Pereții sunt acoperiți de plăci de snowboard Burton în timp ce bicicletele Trek sunt reunite într-o cameră dedicată. Ca pasionat de aventură, găsești orice tip de echipament, de la îmbrăcăminte profesională până la accesorii de protecție. Tot aici ai șansa să descoperi provocări la care poate nici nu te-ai gândit.

Spiritul lui Jake Burton Carpenter, fondatorul celui mai mare producător de snowboard-uri din lume, completează oferta impresionantă. Afacerea Burton a început și s-a dezvoltat tocmai pentru relația directă pe care a avut întotdeauna cu clienții săi. La fel și la magazinul Surmont, consilierii de vânzări sunt în primul rând iubitori de munte și de aventură așa că vor ști exact ce și cum să-ți propună pentru următoarea plecare în natură. Relația continuă și după prima vizită, asistența oricăror probleme fiind realizată de un service dedicat echipamentelor sportive de orice fel.


Vizualizaţi MasterCard Elite StyleMap pe o hartă mai mare

Intrat în al 3-lea an de existență, programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Gama vastă de domenii acoperite – Stil & Modă, Bijuterii & Accesorii, Restaurante & Gourmet, Frumusețe & Sănătate, Timp liber & Hobby, Design & Decorațiuni, Rent-a-Car, Florării , numărul de 101 branduri, cu un total de 200 de locații din toată țara, cât și ofertele atractive  care ajung la discounturi de până la 25% din valoarea produselor achiziționate  definesc MasterCard Elite ca fiind una dintre cele mai extinse colecții de beneficii din România. Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului