Stil

(P) SARTO made to measure– imagine masculină pe comandă

scris pe 22 Aug 2013 de StyleReport.ro 5484 vizualizări
Stil - Sarto

O ținută impecabilă contribuie real la succesul în afaceri. Costumul pe comandă asortat unei consilieri profesioniste definește rețeta propusă de SARTO made to measure, un laborator de eleganță masculină cu principii clasice dar cu o viziune modernă.

Costumul pe comandă reprezintă piesa de rezistență pentru imaginea unui bărbat care înțelege că „haina nu-l face pe om” dar îl poate ajuta să facă o impresie bună. În al doilea plan, ținuta este completată de o cămașă croită exact după măsurile sale și de o cravată perfect asortată nuanțelor care o înconjoară. Atunci când nu se simte inspirat să potrivească singur culorile și texturile, bărbatul modern înțelege că poate cere sfatul unor consultanți de stil profesioniști.

SARTO made to measure se definește ca o afacere modernă cu rădăcini puternice în croitoria tradițională italiană. Cei doi fondatori au ales să se adreseze bărbaților tineri care își doresc o imagine impecabilă și care sunt deschiși să descopere principiile eleganței clasice. Fie că sunt costume, cămăși sau accesorii, Alex Moise și Alex Drăgan deschid apetitul pentru haine pe comandă de cea mai bună calitate. Nu se situează în segmentul de top al croitoriei dar nici nu și-au propus asta. Sarto se adresează tuturor celor care vor să investească în ținute personalizate.

Drumul printre sutele de stofe și tipare începe întotdeauna cu luarea măsurilor. La fel ca în orice atelier din Anglia sau Italia, discuția continuă cu alegerea combinației care avantajează cel mai mult trăsăturile fizice și caracterul clientului. Deciziile se leagă de locul și de momentul la care va fi purtat costumul, de la modele potrivite pentru activitatea zilnică la birou până la ținute destinate evenimentelor speciale. Toate detaliile pot fi personalizate, până la nivelul nasturilor, a culorii căptușelii și a numărului de buzunare interioare.

Toate produsele oferite de SARTO made to measure la București sunt realizate exclusiv în croitoriile partenere din Italia. Dată fiind producția manuală, timpul de așteptare afererent unei comenzi este de aproximativ patru săptămâni. După primele cămăși sau costume, următoarele comenzi se pot face prin telefon urmând dimensiunile deja cunoscute.


Vizualizaţi MasterCard Elite StyleMap pe o hartă mai mare

Intrat în al 3-lea an de existență, programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Gama vastă de domenii acoperite – Stil & Modă, Bijuterii & Accesorii, Restaurante & Gourmet, Frumusețe & Sănătate, Timp liber & Hobby, Design & Decorațiuni, Rent-a-Car, Florării , numărul de 101 branduri, cu un total de 200 de locații din toată țara, cât și ofertele atractive  care ajung la discounturi de până la 25% din valoarea produselor achiziționate  definesc MasterCard Elite ca fiind una dintre cele mai extinse colecții de beneficii din România. Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului