Stil

(P) Masajul cu miere, terapia antică pentru vremuri moderne

scris pe 09 Ian 2012 de StyleReport.ro 8581 vizualizări
orhideea

Au trecut patru milenii de la primele atestări istorice, iar masajul cu miere încă nu poate fi încadrat într-o singură categorie. Este amestecul perfect între un tratament de înfrumusețare și unul de îmbunătățire a sănătății. Ședințele de masaj detoxifică și tonifică pielea, calmează afecțiunile reumatice și stimulează sistemul imunitar. Din fericire, tehnica nu s-a pierdut și este disponibilă într-unul din cele mai mari centre spa bucureștene.

Borcanul cu reflexii aurii de pe masa din bucătărie ascunde unul dintre cele mai dulci și eficiente medicamente ale naturii. Mierea de albine este recunoscută pentru efectele sale curative, iar în combinație cu priceperea unui maseur profesionist se transformă în ingredientul principal al unei terapii relaxante, folosită de medicii tibetani din vremuri imemoriale.

O ședință de 75 de minute de masaj cu miere în grija unui profesionist din cadrul Orhideea Health & Spa aduce o serie de beneficii incontestabile. Mierea este un detoxifiant natural puternic și, chiar dacă este aplicată doar pe spate și umeri, acționează asupra întregului organism. Masajul este deosebit de plăcut, deloc dureros în ciuda mișcărilor ferme ale maseurului, și are ca efect curățarea în profunzime a pielii, lăsând-o strălucitoare și catifelată. Infuzia de ingrediente active contribuie la purificarea epidermei și eliminarea celulitei după doar câteva ședințe, acționând ca un gomaj natural. Acțiunea ei este vizibilă și ca tratament împotriva acneeii sau ca un mod natural și relaxant de a întineri pielea îmbătrânită prematur .

Pe măsură ce mirosul de miere ocupă aerul încăperii, masajul se transformă într-o adevărată ședință de aromaterapie. După doar un sfert de oră, tratamentul induce o stare de relaxare absolută, iar mierea își începe acțiunea terapeutică. În timp ce degetele maseurului alunecă pe spate, sângele circulă din ce în ce mai eficient. Cantitatea de substanțe nutritive și oxigen purtate către coloană crește și, odată cu ele, senzația de confort devine din ce în ce mai evidentă.

Efectul masajului se face simțit si la nivelul articulațiilor și mușchilor. Persoanele meteosensibile, cele cu probleme reumatice sau boli degenerative găsesc în Orhideea Health & Spa locul în care problemele lor primesc un tratament plăcut și eficient în același timp. Masajul întărește sistemul imunitar, fiind eficient și în prevenirea banalei răceli sau a bolilor specifice sezonului rece. În cazul copiilor, stimulează creșterea și, sub acțiunea maseurului, contribuie la ameliorarea unor probleme date de pozițiile incorecte ale spatelui și îndepărtarea eventualelor dureri.

Orhideea Health & Spa este locul ideal pentru a experimenta proprietățile curative ale mierii. Dar nu numai atât. Terapia cu miere poate fi încadrată în interiorul unor programe extinse de masaj și terapie, alese în funcție de nevoile fiecărui client.


0 comentarii

Comments are closed.