Stil

(P) Magazinul copiilor – Pink & Blue

scris pe 04 Iul 2012 de StyleReport.ro 14850 vizualizări
Stil - Pink & Blue

Pink & Blue e un magazin în care clienții merg de-a bușilea, râd mult și se joacă în permanență. Se uită la desene animate, mănâncă turtă dulce, se plimbă cu mașini de pompieri, ascultă povesti și își aleg hainele care li se potrivesc cel mai bine.

De la inaugurarea din octombrie anul trecut, Pink & Blue a apărut ca un altfel de magazin de îmbrăcăminte. În primul rând, pentru că este singurul loc din București care reunește creații ale designerilor români realizate special pentru copii. Apoi, pentru că părinții și cei mici nu vin doar pentru a cumpăra haine, ci și pentru a se bucura de o experiență completă a copilăriei, începând cu un decor ca o căsuță de povești și încheiind cu jocuri și activități speciale.

Inițial, Rhea Costa și Marcella Home, un atelier din Transilvania, au primit de la Pink & Blue provocarea de a-și proiecta creațiile la o scară mai mică. Creatoarea de modă a desenat astfel colecția Junior pentru fetițe și a completat linia de rochii de mireasă cu „Flower girl“, o mini-colecție similară, adresată domnișoarelor de onoare. Din partea Marcella Home, au fost fabricate hăinuțe pentru ocazii speciale, iar ulterior, galeria de haine „Made in Romania“ a crescut prin contribuția mărcilor Innocence și Petite Coco, dar și a bijuteriilor norocoase Malvensky. Pink & Blue și-a propus să ofere haine și accesorii pentru toți copii încă din prima zi de viață, iar datorită colaborării cu Innocence și Marcella, magazinul prezintă un set complet pentru botez care conține prosopul pentru copil, cel pentru preot, pânza, o fașă și sticluța de mir, toate ambalate într-o cutie elegantă. În plus, sub marca Petite Coco există și linia „Acuarella“, o colecție de rochii pictate manual și lucrate pe comandă după gusturile punctuale ale părinților și, de ce nu, ale fetițelor.

 

În completarea colaborărilor cu designeri români, magazinul pentru copii oferă și mărci recunoscute internațional. Colecțiile Laura Biagiotti, Gianfranco Ferre, Scervino Street girls, Bebebo, Beverly Hills Polo Club sau Ferrari sunt disponibile, la fel ca majoritatea produselor Pink & Blue, de la vârste mici la 16 ani.

Iar în timp ce părinții aleg hainele pentru copii, cei mici se uită la desene animate, sau mănâncă prăjituri făcute în casă. Iarna se împodobește bradul și se spun povești în compania zânelor sau a spiridușilor, iar vara au loc lecții scurte de introducere în arhitectură. Există mașinuțe, păpuși sau piese de mobilier create de „Levels of discovery“ care ascund înăuntru jucării sau cutiuțe muzicale, atât de atrăgătoare încât cei mici abia se pot desprinde de lângă ele pentru a proba hăinuțele.

MasterCard StyleMap

Programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Lista acestora este variată, incluzând magazine de lux – îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri sau mobilier, saloane de înfrumuseţare, restaurante şi ciocolaterii cu tradiţie.  La cumpărăturile efectuate cu unul dintre aceste carduri MasterCard (Gold, Platinum, World, World Elite™ sau Corporate®), clienții beneficiază de reduceri de până la 30%, de consiliere, bonusuri, sau cadouri din partea casei, negociate în cadrul unei rețele exclusiviste de parteneri.

Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului