Stil

(P) Inspirație „style-chic“ – Sport Couture

scris pe 25 Sep 2012 de StyleReport.ro 13187 vizualizări
Stil - Sport Couture

Cu excepția colecțiilor formale, lumea modei nu mai e de mult un spațiu al părerilor în alb și negru. Stilul „casual“ se transformă în fiecare an amestecând influențe ca într-un puzzle uriaș, dând în același timp clienților libertatea de a alege. Magazinul Sport Couture face o selecție din piesele cele mai interesante.

Sport Couture e un magazin bucureștean care și-a început parcursul aducând împreună eleganța relaxată propusă de Burberry Brit, dar și dinamismul tineresc al unor mărci precum Converse sau Vans.

În spatele unei „biblioteci“ enorme cu pantofi din spațiul cu design futurist, fiecare dintre cele 12 mărci prezente se bucură de propria zonă dedicată. În partea din dreapta, expoziția Just Cavalli! ilustrează stilul exuberant al designerului italian, cu imprimeuri generoase și combinații îndrăznețe. Culorile specifice casei Missoni, tricotajele iconice și aerul elegant-reținut, ocupă o altă zonă. Li se adaugă mărci precum MARC by Marc Jacobs, jocul de culori vizibil din liniile BCBGMAXAZRIA și chiar experimente precum colecția desenată de Stella McCartney pentru Adidas.

Foarte mare parte din mărcile premium se reorientează la un moment dat și către segmentul de îmbrăcăminte casual, încercând să acopere în stilul propriu zona sport a vestimentației. În același timp, în mod natural, din zona brandurilor sportive, colecțiile migrează spre o abordare care să le scoată din zona terenurilor de sport.

Astfel, pe lângă linia de îmbrăcăminte și încălțăminte retro celebre, „Originals“, Adidas s-a folosit de imaginația designerului Jeremy Scott pentru a lansa mult mai artisticele linii de pantofi sport cu aripi, personaje de pluș și culori neon. Marca italiană Freddy acoperă perfect linia dintre sportivitate și îmbrăcăminte de stradă, în timp ce True Religion și 7forallmankind fac parte din numele recunoscute pentru calitatea denimului pe care îl produc. În interiorul Sport Couture avantajul este că nu te vei plictisi niciodată. Sub același acoperiș există și încălțăminte sport Adidas proiectată în studiourile Porsche Design, dar și produse Mulberry desenate și realizate în Marea Britanie. Cel mai bun amestec din ambele lumi.

Lista completă a mărcilor disponibile în magazinul Sport Couture: Burberry Brit, Marc Jabobs, Donna Karan, Mulberry, Just Cavalli, Vicini, Dirk Bikkembergs, Marc by Marc Jacobs, M Missoni, DKNY, Fred Perry, Pinko, Liu Jo, 7forallmankind, True Religion, adidas by Stela Mccarthney, adidas by Jeremy Scott, adidas Porsche Design, adidas Originals, Vans, Freddy, Urbanears şi Moshi Moshi.


View MasterCard Elite StyleMap in a larger map
Vizualizați MasterCard Elite StyleMap într-o hartă mai mare

Programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Lista acestora este variată, incluzând magazine de lux – îmbrăcăminte, bijuterii, parfumuri sau mobilier, saloane de înfrumuseţare, restaurante şi ciocolaterii cu tradiţie.  La cumpărăturile efectuate cu unul dintre aceste carduri MasterCard (Gold, Platinum, World, World Elite™ sau Corporate®), clienții beneficiază de reduceri de până la 30%, de consiliere, bonusuri, sau cadouri din partea casei, negociate în cadrul unei rețele exclusiviste de parteneri.Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului