Stil

Noua formă a eleganței Lanvin, prima colecție de ochelari de vedere

scris pe 23 Ian 2012 de Dragoș Aliciu 24208 vizualizări
STil - ochelari Lanvin prima colectie

La scurt timp după prezentarea primei colecții de ochelari de soare, casa de modă Lanvin a anunțat și un set de rame pentru ochelari de vedere. Finețea și imaginația designerului Alber Elbaz și-au găsit un nou mediu de exprimare.

Colecția de rame reinterpretează stilul casei de modă în detaliu, amestecând în egală măsură influențe moderne și retro. În timp ce designul este realizat în celebra stradă Fabourg Saint-Honoré, unde casa Lanvin există din 1889, producția revine unui grup italian cu experiență în producția ochelarilor pentru mărci de prestigiu. Din 1978, anul înființării, De Rigo Group are în portofoliu branduri precum Chopard, Ermenegildo Zegna, Escada, Givenchy sau Loewe.

În cazul Lanvin, ramele se declină în culori prezente și în în colecția de haine primăvară-vară 2012. Nuanțe de bej și maro sunt amestecate cu tonuri de albastru marin sau negru. Alber Elbaz a imaginat o colecție elegantă și relaxată în același timp, fabricată din corn, material care permite diferite finisaje, păstrând în același timp și textura naturală. O atenție deosebită o primesc și niturile sau șuruburile aurite sau prezente într-o nuanță de metal specifică armelor de foc, „gun“ în formă originală. Colecția va fi disponibilă în magazinul online al mărcii începând cu primăvara anului 2012.


2 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului