Stil

Marea Neagră în versiune Ulysse Nardin

scris pe 21 Apr 2011 de Constantin Bacheș 5397 vizualizări
black sea

Ulysse Nardin, una dintre cele mai importante manufacturi de ceasuri din Elveția, și-a îmbogățit recent colecția Marine Diver cu o versiune specială denumită Black Sea.

Carcasa din oțel este supusă unui proces complex de vulcanizare în urma căruia rezultă o acoperire uniformă cu un strat de cauciuc negru mat. Black Sea oferă o imagine sportivă și este de asemenea foarte plăcut la atingere. Motivul valurilor se prelungește de la cadran la bezel (inelul din jurul cadranului) și se observă reprodus și la nivelul brățării din cauciuc cu inserturi din ceramică. Carcasa are diametrul de 45,8 mm și un capac transparent (spatele ceasului) prin care se poate observa un mecanism automatic cu o rezervă de funcționare de 42 de ore.

Pe  cadran, indecșii orelor și indicatoarele pentru ore și minute sunt colorate cu un material roșu luminescent. Lista informațiilor afișate mai include secundele, data și timpul rămas până la epuizarea rezervei de funcționare. Fiind gândit ca un ceas de scufundări, Ulysse Nardin Black Sea dispune de un bezel rotativ unidirecțional și oferă etanșeitate până la 200 m. Deși pasionații din România și-ar fi dorit o  relație mai apropiată cu Ulysse Nardin, asocierea cu Marea Neagră se leagă în primul rând de culoarea aleasă pentru toate elementele ceasului.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului