Stil

Lenjerie pentru picior – Half Pretties

scris pe 15 Noi 2011 de Dragoș Aliciu 10221 vizualizări
stil - half pretties

Există mânuși, port-jartiere, ciorapi și lenjerie intimă executate cu atenție, în modele complicate de dantelă. Imaginația unei creatoare din America prezintă Half Pretties, accesoriile care aduc un plus de feminintate…pantofilor feminini.

Pe piciorul gol accesoriile gândite de Neda Dion par inutile. Half Pretties (jumătăți de frumusețe, într-o traducere aproximativă) sunt doar niște ciorăpei dantelați care abia acoperă vârful piciorului. Oricât de frumos lucrate ar fi, rolul lor rămâne greu de intuit până în momentul încălțării unei perechi de pantofi decupate.

Creatoarea lor, Neda Dion, le prezintă ca pe un accesoriu de finețe, iar asta pentru că decorează șiretul piciorului, un loc la care, cel puțin până acum, nu s-au mai gândit foarte mulți. Logica e simplă, de altfel. Half Pretties este o dantelă care iese subtil de sub marginea pantofului fără a acoperi întreg piciorul, asemeni unui ciorap. Schimbă designul pantofului, ba chiar poate părea o completare interesantă a lui.

Numele celor trei colecții fac trimitere la diverse combinații, potrivite pentru mai multe tipuri de pantofi. „Half Pretties“, „Bridal“ și „Flirties“ sunt cusute de mână în Statele Unite și, pe lângă rolul lor decorativ, sunt prezentate ca foarte comod de purtat.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului