Stil

Istoria Dior prin ochii actriței Marion Cotillard

scris pe 06 Noi 2012 de Dragoș Aliciu 7492 vizualizări
Stil - Lady Dior

Ce se întâmplă în atelierele uneia dintre cele mai titrate mărci haute-couture franceze? Cum se stabilesc noile direcții, care este logica după care se îmbină prezentul și trecutul? Dior a realizat un „web-documentar“ în care își prezintă cele mai intime secrete creative. Seria de 7 filme redescoperă marca prin ochii actriței franceze Marion Cotillard.

Într-o campanie desfășurată exclusiv on-line, Dior își conduce fanii prin procesul desenării și realizării hainelor haute-couture. Împărțite în 7 părți, filmele publicate pe YouTube spun povestea atelierului de modă și intră în spatele „scenei“ pentru imagini unice cu oamenii din spatele brandului. Marion Cotillard, vedeta feminină din „Taxi“, „Inception“, „La vie en rose“ sau „Jeu d’enfants“ și imaginea casei de modă încă din 2009 intră în rolul „Lady Dior“ explorând lumea haute-couture.

Până acum au fost publicate patru din cele 7 filme:

Episodul 1: În „Fantasia“, Marion Cotillard asistă la procesul de producție din spatele propriei rochii Dior, chiar în atelierele casei de modă franceze.

Episodul 2: Actrița povestește despre propria fascinație pentru croitoria de elită.

Episodul 3: În a treia parte a filmelor, Marion Cotillard trece prin istoria mărcii îmbracând rochiile iconice desenate de Christian Dior însuși

Episodul 4: „In Lily’s Body“ este povestea Dior, interpretată într-un cântec interpretat chiar de Marion .

Restul filmelor pot fi văzute, pe măsură ce vor apărea, aici

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului