Stil

Hublot King Power Red Devil – noul ceas oficial Manchester United

scris pe 09 Mai 2011 de Constantin Barbu 22001 vizualizări
manchester

Sir Alex Ferguson a prezentat noua versiune a ceasului oficial al „diavolilor roșii“: primul Hublot care are pe cardran fire de iarbă adevărate de pe Old Trafford.

Parteneriatul dintre marca de ceasuri Hublot și Manchester United, început în 2008, continuă cu un ceas de excepție. Pentru prima dată, King Power vine livrat cu un mecanism capabil să arate atât minutele cât și secundele prin indicatoare centrale. Folosită pentru o mai bună lizibilitate a timpului, soluția înlocuiește design-ul clasic în care măsurătoarea făcută de cronograf se poate citi doar cu ajutorul a două subcadrane.

Astfel, privitorul poate citi imediat situația meciului: primul indicator central cronometrează secundele, iar al doilea, dezvoltat special pentru fotbal, arată câte minute au trecut din repriza de 45. Hublot s-a întrecut pe sine în personalizarea modelului, al treilea din istoria colaborării celor doi parteneri. Dincolo de roșul clubului de fotbal, folosit pentru marcaje și mascota diavolului încoronat, compania a marcat fiecare dintre indecși, de la 1 la 12, cu fire de gazon preluate chiar de pe stadionul Old Trafford.

Firele au fost culese și păstrate special pentru ediția limitată de ceasuri. Hublot a avut nevoie de 6 luni de cercetare pentru a stabiliza textura firelor de iarbă și culoarea lor naturală, în special față de expunerea la razele ultraviolete și față de diferențele de temperatură. Firele de iarbă au trecut printr-un proces de uscare prin înghețare și au fost inserate în indecși, după care au fost acoperite cu un lac special transparent pentru a-și menține intactă culoarea în timp.

Carcasa noului ceas cu diametrul de 48 mm este disponibilă în ceramică sau aur de 18K. Față de modelul King Power normal, designul ediției speciale a fost ușor redesenat, butoanele cronografului fiind prevăzute acum cu un sistem de protecție. Cureaua din cauciuc este de asemenea personalizată în spiritul grafic al clubului. Rezerva de mers – 72 de ore.

King Power Red Devil urmează a fi produs în ediție limitată de 500 de piese numerotate pentru versiunea din ceramică și 250 de piese pentru versiunea din aur. Fiecare ceas va fi însoțit de un certificat de autenticitate semnat în original de antrenorul echipei Man Utd, Sir Alex Ferguson.

5 comentarii

 • fny.ro pe 09 May 2011

  Ce tare, primul ceas cu fan. Si ma gandesc ca nu-i chiar ieftin…. numa’ sa nu ti-l vada vaca :)

  Reply
 • me pe 10 May 2011

  hublot face ceasuri de lux… pe langa asta mai e si editie limitata, si ceasul unei echipe de fotbal…
  sub 5k, sau mai degraba 10k euro nu-l vad

  Reply
  • P.Victor pe 10 May 2011

   Versiunea normala a ceasului e undeva la 20.000 de euro asa ca aceasta editie se poate chiar sa sara de 40 50 de mii

   Reply
 • Dragos pe 10 May 2011

  hopaaaa! stai un pic ca tocmai au descoperit si ei roata. In anul 2011 au reusit sa faca ce faceau altii prin anii 1800

  Reply
 • Mihai pe 10 May 2011

  5k? Glumesti. Eu sub 50k eur nu il vad. Varianta normala e 25k.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului