Stil

Hard Graft

scris pe 20 Apr 2011 de Dragoș Aliciu 5637 vizualizări
x-macbook-8

Dincolo de ferestrele unui atelier de design din Viena, doi creativi livrează genți de călătorie realizate după standardele manufacturierilor de modă veche. Hardgraft sunt „furnizorii accesoriilor de finețe“.

O parte manufactură, două părți design inteligent este proporția ideală pe care o propune un producător de accesorii austriac. Inscripția „Established MMVIII“ poate nu înseamnă mare lucru în comparație cu vârsta vechilor ateliere, dar în același timp, a face comandă pentru o husă de iPad în Viena anului 1780 ar fi dat ceva de cap meșterilor pielari.

De la experiența în design, publicitate sau modă, britanicul James Teal și Monie. Ka au început să deseneze și să fabrice ei înșiși „mâneci“ de laptopuri, telefoane mobile sau genți. Prima denumire sub care au lucrat, Working class heroes (eroii clasei muncitoare) li se potrivea perfect pentru că și creațiile lor, ornate cu piele full grain și modelate din lână groasă respirau ceva din aerul solid și simplu al unor obiecte pe care te-ai aștepta să le vezi în compania unor oameni ai muncii.

Au trecut mai apoi la Hard Graft, un nume de sub care au început să lanseze orice de la pălării la protecții pentru gadgeturile unei persoane moderne. Lucrează în serii limitate pentru a se asigura de calitatea constantă. Îi puteți vizita pe  www.hardgraft.com, dar și direct la sediul din Viena pe care îl pun cu amabilitate la dispoziția curioșilor.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului