Stil

(P) Expoziția brandurilor de prestigiu – Collective

scris pe 23 Mai 2013 de StyleReport.ro 4260 vizualizări
Stil Collective

Cu un concept inovator, Collective se detașează de restul magazinelor multibrand prin selecția numelor cu prestigiu care îi alcătuiesc portofoliul. De la Polo Ralph Lauren la Calvin Klein sau DKNY Jeans, Collective oferă îndeajuns de multe opțiuni pentru o vestimentație completă.

Magazinele Collective pot fi comparate cu un covor roșu al mărcilor fashion de renume sau mai bine zis o expoziție de branduri de îmbrăcăminte, pantofi sau accesorii din segmentul premium al modei. Ideea Collective a urmat pașii trasați în România de Famous Brands, unul dintre primele magazine multibrand deschise la București, păstrând ca nucleu selecția riguroasă a mărcilor și proeminența unor nume care nu mai pot fi găsite în altă parte.

Încă de la debutul din 2011, Collective și-a propus să ofere soluții atât pentru ținutele casual de zi, dar și pentru vestimentațiile mai elegante de seară. Designul fiecăruia dintre cele trei magazine bucureștene a fost conceput pentru a scoate în evidență colecția de branduri recunoscute. Mobilierul minimalist pune în valoare nume precum Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans Napapijri, Marlboro Classics, DKNY Jeans, Scotch&Soda, Superdry, Franklin Marshall, Converse, UGG Australia, G-Star Raw, Miss Sixty, Energie, Gant Footwear și Juicy Couture.


Vizualizaţi MasterCard Elite StyleMap pe o hartă mai mare

Intrat în al 3-lea an de existență, programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Gama vastă de domenii acoperite – Stil & Modă, Bijuterii & Accesorii, Restaurante & Gourmet, Frumusețe & Sănătate, Timp liber & Hobby, Design & Decorațiuni, Rent-a-Car, Florării , numărul de 101 branduri, cu un total de 200 de locații din toată țara, cât și ofertele atractive  care ajung la discounturi de până la 25% din valoarea produselor achiziționate  definesc MasterCard Elite ca fiind una dintre cele mai extinse colecții de beneficii din România. Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului