Stil

Cum să te îmbraci exact ca „Marele Gatsby“

scris pe 24 Mai 2013 de Dragoș Aliciu 21877 vizualizări
Stil - Gatsby

Dincolo de povestea unuia dintre cele mai apreciate romane americane, producția „The Great Gatsby“ este probabil cea mai dinamică și scumpă vitrină pentru produse de lux creată vreodată. Brooks Brothers a recreat costumele elegante ale anilor ’20, Prada s-a ocupat de vestimentația doamnelor, iar Tiffany & Co. a avut în grijă bijuteriile complicate de la începutul secolului.

3 comentarii

 • Artemis pe 28 May 2013

  La ce mai atasati un video daca este blocat din motive de copyright?

  Reply
  • Dragoș Aliciu pe 28 May 2013

   Filmul a fost postat pe contul oficial al Tiffany & Co. La momentul redactarii si embed-ului, filmul era functional. Ne cerem scuze, dar nu purtam nici o vina pentru inconvenient.

   Reply
 • Artemis pe 29 May 2013

  Imi pare rau dar titlul articolului este incorect pentru ca nu ofera sfaturi ci doar prezinta garderoba filmului, asa ca mai corect ar fi “Cum s-a imbracat Marele Gatsby in filmul omonim”.

  “Cum sa te imbraci” ar insemna sfaturi cu privire la alegerea costumelor – material, culoare, croiala – a camasilor, pantofilor, accesorrilor samd. In plus, Gatsby nu era doar un umeras de haine, ci avea un stil anume. Acest stil era creat de forma corpului, de expresia fetei si gesticulatie, de voce si inflexiuni, de tinuta aristocratica. Despre acestea nu spuneti nimic, desi sunt cruciale pentru imaginea personajului. Pe scurt, stilul Gatsby nu se potriveste oricui, sa fie clar.

  Eu nu prea inteleg pentru cine ati scris acest articol. Cei care se imbraca déjà ca Gatsby, daca exista in Romania asemenea barbati, nu au nevoie de el. Cei ce si-ar permite stilul dar nu au educatia necesara pentru a face alegeri vestimentare corecte nu vor incheia articolul mai luminati decat l-au inceput. Ar mai fi barbatii cu mai mult stil decat mijloace financiare, care ar putea recrea intr-o oarecare masura stilul Gatsby cu ajutorul unor marci mai accesibile sau a unui croitor bun. Nu-i ramane aspirantului decat sa se duca cu tableta sau smartphone-ul la croitor sis a spere ca acesta are WifI pentru a-i putea arata pozele.

  Un articol snob si reader-unfriendly, se vede ca nu anticipati o reala aplicatie a acestuia.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului