Stil

Cum să păstrezi o cămașă călcată impecabil

scris pe 20 Feb 2012 de Dragoș Aliciu 18127 vizualizări
Stil - Shirt shuttle

Shirt shuttle este primul produs dintr-o serie dedicată persoanelor care călătoresc foarte des. Dispozitivul rezolvă în mod simplu o problemă spinoasă pentru oamenii a căror imagine trebuie să fie perfectă: păstrează cămașa ca proaspăt ieșită de sub fierul de călcat chiar și după ore întregi petrecute în interiorul unui bagaj aglomerat.

Pe piață există numeroase alternative pentru menținerea hainelor neșifonate în timpul unei deplasări. Unele dintre ele sunt mai ieftine decât soluția dată de Commuter Technologies, dar compania din Suffolk e singura care arată o preocupare atât de detaliată pentru tehnologia dedicată călătorilor. Shirt Shuttle este primul produs anunțat dintr-o serie mai largă de accesorii, un dispozitiv care promite să păstreze o cămașă perfect purtabilă, chiar și la capătul unui drum lung.

„Aparatul“ funcționează extrem de simplu. Cămașa se împachetează în jurul unei plăci dure cu margini rotunjite și un loc special pentru a menține gulerul neșifonat. Mânecile sunt pliate de mai multe ori pe spate în timp ce un mâner rabatabil menține „origami-ul“ în stare perfectă. Placa este apoi învelită în interiorul unei huse impermeabile, puțin mai mare decât o foaie A4 și prevăzută cu suporturi speciale pentru guler și material.

Producătorul a proiectat Shirt shuttle mai ales pentru folosirea în timpul călătoriilor de afaceri, atunci când o singură cămașă este de ajuns, dar dispozitivul poate fi folosit la fel de bine și într-o zi obișnuită la birou. Construcția îi permite să susțină o cămașă de rezervă fără cute pentru timp îndelungat sau să fie folosit ca „transportor“ în cazul în care, în loc de mașină, drumul spre serviciu e făcut cu bicicleta.


3 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului