Stil

Culoarea individualismului

scris pe 02 Mai 2011 de Dragoș Aliciu 6011 vizualizări
featured

Marca T&F Slack Showmakers este o gură de aer proaspăt într-o mare de negru și maro. Dimensiunea lui „proaspăt“ e dată de cât de permisive sunt gusturile noastre atunci când vine vorba de pantofi albaștri cu talpă galbenă.

Tim și Fiona Slack sunt un cuplu britanic care și-a propus să dea mână liberă imaginației clienților. Conduc un atelier de pantofi din Nothing Hill, Londra, bazat pe ideea de servicii la comandă și design-uri clasice. Diferența o face paleta de culori adeseori extravagante pe care o promovează. Și totuși, e impropriu spus „promovează“. T&F Slack oferă clienților libertatea de a-și alege design-ul, culoarea sau materialul. Livrează în schimb perechi de pantofi făcute pe comandă care îmbină calitatea perechilor bespoke cu propria marcă de personalizare a clientului.

Dar de fapt, asta e și ideea. Mesajul lor face trimitere la libertatea de a lua decizii, de a alege să fii altfel, chiar dacă asta înseamnă afișarea cu o pereche de pantofi „Derby“ sau „Oxford“ vișinii, cu talpă verde. În ciuda sacrilegiului aparent pe care îl comite, atelierul ajută de fapt manufactura de pantofi englezească. T&F Slack este una dintre puținele manufacturi adevărate rămase în Londra, cu un număr de 150 de perechi lucrate anual, dar toate în mod manual, fără ajutorul mașinilor automatizate.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului