Stil

Colecția detaliilor – Roeckl 2011

scris pe 05 Aug 2011 de Dragoș Aliciu 6709 vizualizări
roecklfeat

Se spune că „frumusețea stă în detalii”, un stereotip prea simplu pentru a fi combătut și totuși îndeajuns de clar pentru a fi crezut. Pentru îmbrăcăminte, accesoriile sunt „detaliul“, iar compania germană Roeckl este unul dintre numele de luat în seamă.

În mod normal, Roeckl ar intra în discuție ca un producător extrem de serios de mânuși. Au o tradiție de 172 de ani în domeniu, mai întâi ca reprezentanți de soi ai breslei pielarilor germani și apoi ca afacere de familie. La a șasea generație a numelui Roeckl, conducerea companiei este trecută Annetei Roeckl care observă potențialul pieței și extinde colecția cu eșarfe, fulare, genți și o linie dedicată copiilor.


Suntem încă în sezonul cald însă și cum mânușile de piele își găsesc mai greu loc în garderoba de vară, colecția primavară-vară Roeckl este descrisă în primul rând de accesoriile intrate în producție începând cu 2009. Doi ani mai târziu, Roeckl își pune semnătura pe o gamă deja matură de eșarfe și genți, în timp ce mânușile sunt marcate de un design sport, cu degete decupate și găuri de aerisire.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului