Stil

Banking automatizat – Roland Iten

scris pe 21 Apr 2011 de Constantin Barbu 4975 vizualizări
roland

Există moduri mai interesante de a păstra cardurile de credit decât „banalul“ portofel. Roland Iten este o companie care oferă astfel de soluții sub forma unor accesorii ce împart aceeași moștenire cu ceasurile elvețiene din haute horlogerie.

Dispozitivul gândit de creatorul Roland Iten poate păstra până la patru cărți de credit. Nu ar fi nimic deosebit dacă nu am menționa că toate proiectele firmei sunt adevărate exemple de micro-inginerie. Astfel și „card dispenser“ scoate cartelele în mod automat, punându-le la dispoziția utilizatorului sub forma unui….evantai bancar, în urma apăsării unui buton.

Carcasa este fabricată din aluminiu ultra ușor extrudat, iar densitatea mare a materialului o face perfectă pentru personalizări precum gravarea sau aplicarea unor decorațiuni suplimentare. Modul de producție este foarte asemănător cu cel al manufacturii din spatele unui ceas cu pretenții. Metalul prezintă mai multe tipuri de finisare, de la satinare la suprafețe lustruite așa cum veți întâlni și în cazul unor ticăitoare scumpe, iar numărul de exemplare este limitat. Mai multe detalii pe rolanditen.com.

Foto: Roland Iten

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului