Motor

Vilner Mini Cooper Italian Job Edition

scris pe 10 Iun 2011 de Constantin Bacheș 8875 vizualizări
mini

Studioul de design Vilner din Bulgaria a preparat interiorul lui Mini Cooper cu accent pe calitate fără nici un compromis. Toate detaliile considerate sub imaginea unei mașini premium au fost fie modificate fie înlocuite.

Mini este o marcă apreciată pentru design, dar și pentru performanțele dinamice. Uneori, însă, există discuții legate de o serie de detalii care nu fac cinste unui produs premium. Pornind de la criticile de finisare din interior, studioul Vilner cu sediul la Sofia a creat ediția Italian Job adresată posesorilor de  Cooper și Cooper S. Tapițeria din piele sau stofă se înlocuiește cu piele Nappa, iar plafonul și stâlpii sunt acoperiți cu Alcantara în două nuanțe.

La exterior, se oferă o culoare gri mat în combinație cu acoperișul, oglinzile exterioare și jantele vopsite negru mat. Pe caroseria se mai aplică două dungi asemeni mașinilor de curse și numere pe portiere. Bineînțeles că, în funcție de gusturile proprietarului, detaliile pot varia și mai mult.

Vilner este o companie ambițioasă, având ca principală activitate modificarea interioarelor de automobile, dar și de camioane, bărci sau chiar avioane. Pe site-ul lor sunt prezentate inclusiv motociclete și telefoane unde de asemenea specialiștii mărcii au aplicat o piele de calitate superioară versiunii de serie.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului