Motor

UPDATE PARIS 2012: McLaren P1, noul supercar britanic

scris pe 19 Sep 2012 de Constantin Bacheș 7908 vizualizări
600333_69128-01_McLarenP1_Paris2012_MRes

La prima sa participare la un salon internațional, producătorul britanic McLaren Automotive aduce la Paris noul P1, un supercar dezvoltat să devină cel mai dorit supercar din lume. Conform comunicării oficiale, P1 nu își propune să fixeze recordul pentru viteză maximă, ci să se impună ca accelerație și ca senzații oferite pe circuit și pe stradă în aceeași măsură.

McLaren beneficiază de un design aparte, dezvoltat în interiorul companiei, dar și de o platformă tehnică inspirată de divizia de F1. Salonul de la Paris va arăta proper apa format title page un concept însă compania effective essay writing techniques promite că versiunea de serie, care va urma în cel mult 12 luni, iphone spy app nu va aduce modificări sesizabile la nivel esthetic.

„McLaren P1 este rezultatul a 50 de ani de tradiție a companiei în domeniul curselor și a mașinilor de stradă,” susține președintele Ron Dennis, fost pilot de succes în urmă cu trei decenii. „Acum douăzeci de ani am ridicat ștacheta segmentului supercar prin lansarea modelului McLaren F1, iar misiunea lui McLaren P1 este să redefinească încă o data ideea clasei.”

În așteptarea datelor tehnice exacte, directorul executiv al iphone spy app companiei definește caracterul sportiv al viitorului model: „Scopul nostru nu este să atingem cea mai ridicată viteză maximă din lume, dar vrem să oferim cea mai rapidă și provocatoare mașină omologată de stradă. Acesta reprezintă adevăratul test al abilității unui supercar de a fi condus în orice împrejurări. Este o spy fox cell phone dovadă mai importantă a nivelului tehnic ridicat decât viteza maxima. McLaren P1 trebuie să devină cel mai fascinant, cel mai capabil, cel mai avansat tehnologic și cel mai dinamic supercar buy thesis online din lume fabricat vreodată.”

P1 va intra în producție anul viitor completând în partea superioară gama de modele 12C și 12C Spider. Deși informațiile nu au fost confirmate oficial, se pare că noul model va dispune de peste 800 CP și va avea un preț de aproximativ 1 milion de euro.

McLaren are deja două decenii de experiență în producția de supercar-uri de referință pentru industria auto. Modelul McLaren F1, lansat în 1992, a stabilit recordul de viteză pe sol pentru un model de serie și este privit în continuare ca cea mai reprezentativă mașină sport persuasive writing prompts fourth graders a industriei moderne. Între 2003 și 2009, McLaren a colaborat cu Mercedes-Benz pentru fabricarea seriei SLR după care și-a reconsiderat poziția de independent, demarând o serie de modele dezvoltate și produse in-house.

 

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului