Motor

Un Lotus Evora în amintirea lui Freddie Mercury

scris pe 05 Sep 2011 de Constantin Bacheș 9292 vizualizări
Motor - Lotus Freddy Mercury

Producătorul britanic Lotus marchează ziua de naștere a fostului solist Queen cu un Evora unicat, care urmează a fi scos la licitație astăzi, în cadrul evenimentului „Freddie For A Day”. Modelul a fost personalizat în spiritul cromatic al costumelor purtate de Freddie Mercury în 1986.

Evenimentul care marchează aniversarea de 65 de ani a solistului Freddie Mercury va găzdui licitarea unui model Evora S ediție limitată. Banii obținuți în urma vânzării mașinii vor fi donați către Mercury Phoenix Trust, organizație care se ocupă de cercetări în domeniul HIV SIDA.

Modelul unicat este vopsit la exterior cu o nuanță de alb perlat pe care au fost aplicate trei dungi care fac trimitere la costumul emblematic purtat de Freddie în 1986 pentru „Magic Tour”. În partea frontală citatul „Lover of life. Singer of songs.” este preluat de pe statuia memorială Freddie Mercury din Montreux. Interiorul este de asemenea o referire la costumul de scenă, fiind colorat în galben aproape în totalitate și purtând motivul steagului britanic pe spătarele scaunelor. Pe bord, în partea dreaptă se află semnătura solistului trupei Queen.

Mai multe detalii pe www.lotuscars.com și pe www.freddieforaday.com/auction

Super-mașinile oamenilor legii: Siguranță și încredere în jurul lumii

Mașinile domnului Fux – cele mai exclusiviste Rolls-Royce-uri din lume

Blitzen Benz – cea mai rapidă mașină de acum 100 de ani

2 comentarii

  • MariusP pe 06 Sep 2011

    Fantastic ce idee! M-au uimit cei de la Lotus! Admirabila initiativa, si masina arata bestial! Daca as avea bani multi, as participa la licitatie :)

    Reply
  • Bodollino pe 06 Sep 2011

    un gest extraordinar, o masină impecabilă. jos pălăria!

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului