Motor

Super Seria 1 – BMW Concept M135i

scris pe 26 Feb 2012 de Constantin Bacheș 6389 vizualizări
Motor - BMW seria 1

BMW anunță cel mai puternic Seria 1 din segment și cu acestă ocazie dezvăluie caroseria cu 3 uși a compactei aflate la a doua generație. Conceptul M135i are 300 CP și, dacă aunge în producția de serie, va deveni primul model din seria BMW M Performance cu motor pe benzină.

BMW aduce la Geneva o lista impresionantă de premiere mondiale, printre acestea fiind așteptate noile modele dezvoltate de dizia sportivă M și denumite „M Performance”. Noua titulatură este reintrodusă în 2012 pentru a descrie modele mai sportive dar potrivite pentru o utilizare zilnică în orice trafic.

Alături de ele și tot cu titulatura „M Performance”, procătorul german prezintă conceptul celui mai sportiv Seria 1 din gamă. M135i se folosește de un motor cu 6 cilindri în linie care oferă 300 CP și beneficiază de o serie de modificări tehnice menite să garanteze un comportament pe măsura literei M. Sistemul de frânare și suspensia au fost reproiectate în timp ce jantele de 18 inci cu design M sunt fabricate dintr-un aliaj ușor. Deși nu au fost comunicate date tehnice complete, BMW anunță că noul M135i se impune pe prima poziție în segmentul compact din punctul de vedere al performanțelor dinamice.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului