Motor

Range Rover propune Evoque cabrio

scris pe 27 Feb 2012 de Constantin Bacheș 5836 vizualizări
Motor - Evoque

Range Rover se folosește de Salonul Auto de la Geneva pentru a testa reacția publicului față de ideea unui SUV Cabrio. Range Rover Evoque Convertible Concept păstrează toate ingredientele modelului lansat acum șase luni dar propune o caroserie deschisă cu acoperiș textil.

Conceptul lui Evoque cabrio se folosește de un acoperiș textil acționat automat și este prevăzut cu un sistem de protecție în cazul răsturnării. Deși propune o caroserie deschisă, derivatul decapotabil păstrează trăsăturile importante ale unui SUV, în special sistemul inteligent de tracțiune integrală specific tuturor modelelor Range Rover. Atunci când este decapotat, acoperișul este pliat într-un spațiu special proiectat în partea din spate, lângă portbagaj.

Lista echipărilor include toate tehnologiile prezente deja la gama Evoque, inclusiv camere de luat vederi de jur împrejurul mașinii, sistem de asistență la parcare, sistem infotainment deservit de un display de 8 inci cu touchscreen și o schemă de sonorizare semnată de specialiștii britanici Meridian. Ca detalii de design, Evoque Convertible Concept se distinge prin jante de 21 de inci argintii cu design special și prin nuanța de gri folosită în premieră pentru exterior. În habitaclu, s-a optat pentru o schemă în două culori și pentru scaune cu tapițerie din piele.

În funcție de reacțiile obținute la Salonul auto de la Geneva, Range Rover ar putea decide să treacă noul concept în producția de serie. Până la acest moment, gama Evoque include două versiuni de caroserie, cu 3 și 5 uși.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului