Motor

MTI ZR48 – Un Corvette plutitor de 2700 CP

scris pe 10 Oct 2011 de Constantin Bacheș 8150 vizualizări
feat barca

Producătorul de bărci sport MTI a pregătit un model aparte inspirat de designul lui Chevrolet Corvette. Totul este realizat la comandă, interiorul în care încap 6 pasageri fiind de asemenea o copie fidelă a supercar-ului american. Prețul – 1,26 milioane euro!

Barca sport MTI ZR48 este acum oferită și pe gustul pasionaților de mașini. Modelul a fost transformat folosindu-se piese originale de la Corvette ZR1, cea mai performantă versiune a automobilului produs de Chevrolet. Barca, realizată din fibră de carbon, dispune de faruri, stopuri, semnalizatoare și chiar prize de aer pentru motor, toate „împrumutate” din industria auto. În interior  se ajunge prin intermediul unor portiere cu deschidere de tip „fluture” iar postul de condus a fost preluat integral de la Corvette.

Toate funcțiile navigației se regăsesc adaptate la nivelul indicatoarelor auto iar pentru finisare s-a apelat numai la materiale de cea mai bună calitate. Fiecare dintre cele șase scaune individuale dispune de propriul sistem de climatizare. Mai mult, cele două scaune din față beneficiază de reglare electrică și suport pentru picioare rabatabil. Iluminarea habitaclului este realizată exclusiv cu LED-uri iar sistemul de sunet presupune 14 difuzoare cu o putere totală de 8000 watt și sistem de adaptare pentru iPhone și iPad.

Performanțele supersport sunt asigurate de două motoare Mercury Racing de 1350 CP fiecare, peste care producătorul a montat două capote cu același design pe care Corvette îl afișează deasupra propulsorului supraalimentat.

Remorca de transport a lui MTI ZR48 este de asemenea o performanță în sine. Alături de structura de susținere a bărcii finisată cu aluminiu și luminată cu LED-uri, remorca mai include o cabină pentru bagaje pe al cărui capac au fost montate 5 televizoare și un player DVD. Suspensia pneumatică promite un parcurs lin și, mai important, barca se montează la un grad de înclinație ce permite proprietarului să ruleze pe drumurile publice fără a mai avea nevoie de autorizația specială de transport agabaritic. Mai multe detalii pe pier57.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului