Motor

Morgan prezintă noul Aero Coupé

scris pe 06 Feb 2012 de Constantin Bacheș 8779 vizualizări
Motor - Morgan aerocoupe

Producătorul britanic Morgan va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noua versiune a coupe-ului Aero, derivată din modelul de competiție GT3 Aero. Urmând tradiția, Coupé-ul beneficiază de o motorizare V8 BMW de 367 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde!

Morgan Aero Coupé are o caroserie din aluminiu asamblată manual și împrumută designul ultimului Coupé al mărcii britanice, AeroMax, un model prezentat în 2006 și produs într-un număr limitat de 100 de unități.

Sub capota alungită, viitoarea premieră de la Geneva ascunde un V8 de 4,8 l provenit de la BMW capabil să furnizeze 376 CP și un cuplu maxim de 390 Nm. Grație puterii dar și a structurii ușoare din aluminiu, Aero Coupe ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde cu ajutorul unei transmisii automate cu 6 rapoarte. Viteza maximă este de 273 km/h existând și opțiunea unei transmisii manuale cu 6 viteze.

Latura practică este încurajată de un portbagaj spațios iar echiparea standard include toate dotările specifice unui coupe de lux, de la tapițeria din piele și scaunele sport până la un sistem audio performant.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului