Motor

Frankfurt Update: Mercedes-Benz E-Class cabrio în viziunea Brabus

scris pe 30 Aug 2011 de Constantin Bacheș 6048 vizualizări
brabus Frankfurt

Brabus, cel mai important tuner german de Mercedes-Benz, este pregătit să dezvăluie la Salonul auto de la Frankfurt un program complet de modificări adresate actualei generaţii E-Class cabrio. Kit-ul exterior specific mărcii Brabus va fi completat de un upgrade la nivelul habitaclului şi de un plus de putere.

Pe numele său complicat, B25 S Cabrio, noul program Brabus va urmări să ofere pasionaţilor de maşini o nouă interpretare pentru decapotabila E-Class. Modificările exterioare se regăsesc în primul rând la nivelul spoilerului frontal în care au fost integrate lumini de zi cu tehnologia LED. Aripile laterale au fost remodelate şi găzduiesc prize de aer pentru răcirea frânelor iar spoilerul spate, de asemenea redesenat, înglobează un difuzor de aer.

Ca orice Brabus, noul model se recunoaşte şi după cele patru evacuări. Upgrade-ul interior se remarcă mai repede la atingere, calitatea pielii fiind una superioară celei oferite standard de Mercedes-Benz. Logo-ul Brabus este prezent pe spătarele celor patru scaune individuale şi pe levierul schimbătorului de viteze. Detaliile prividind modificările tehnice vor fi făcute publice în cadrul Salonului dar sunt de aşteptat diferite versiuni de putere pentru motorizările disponibile pe E-Class Cabrio. Brabus este recunoscut în poziţia de a oferi cele mai ample modificări tehnice la toate modelele Mercedes-Benz.

În iulie anul acesta, tunerul german şi-a demonstrat priceperea lansând cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume. Construit pe platforma lui E-Class Cabrio, Brabus EV12 800 Cabriolet preia motorul cu 12 cilindri de la S-Class dar este modificat să ofere 800 CP. Puterea ridicată alături de alte numeroase modificări tehnice îi permit lui EV12 Cabriolet să atingă o viteză maximă de 370 km/h. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h durează 3,7 s iar preţul începe de la 478.000 euro.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului