Motor

Frankfurt Update: Land Rover anunță noul Defender

scris pe 31 Aug 2011 de Constantin Bacheș 10009 vizualizări
landrover

Land Rover propune publicului la Frankfurt o reinterpretare modernă a legendarului Defender, aflat în producție încă din 1990. Conceptul ce urmează a fi dezvelit în cadrul Salonului confirmă decizia de a continua seria celui mai emblematic Land Rover și oferă doar indicii despre cum va arăta viitorul model din 2015.

Prototipul Land Rover DC100 are misiunea de a identifica posibile direcții de design ale viitorului Defender. Așa cum se poate observa și din imagini, noul model va continua tradiția actualei generații având un puternic caracter off-road. De așteptat este însă o îmbunătățire substanțială a confortului și a performanțelor on-road.

Echipa de designeri Land Rover este condusă de Gerry McGovern care declară că înlocuirea emblematicului Defender reprezintă una dintre cele mai importante provocări din industria auto. Tocmai din acest motiv, conceptul DC100 nu este o versiune pregătită pentru producția de serie ci reprezintă începutul misiunii de a desena un Defender reprezentativ pentru secolul XXI. Pentru a ajunge la un produs final de succes, Land Rover și-a propus să interacționeze cu actualii și potențialii clienți pentru a finaliza detaliile noului model din 2015.

3 comentarii

 • austral pe 31 Aug 2011

  Domnilor

  E oribil. Din profil caroseria e un Discovery 3 cu botul neinspirat modificat. Jentile, fara comentarii.

  Privit frontal nu seamana cu nimic. “Botul” foarte greu, face masina “sa cada”. Desene animate!

  I must say I am terribly disappointed gentlemen. The Defender deserves better!

  A.

  Reply
 • bogdan pe 31 Aug 2011

  intr-adevar, un model nereusit. nu mai are nimic din spiritul frust al vechiului defender. e doar o masina de semi-ghertoi care se duc la munte sa stea ziua in camera si sa se mai distreze urcand cate un delusor. sper ca va fi un mare insucces.

  Reply
 • snoopy pe 12 Nov 2012

  Au stricat tot farmecul unui defender. Daca i-au stricat si performantele de off-road, urat din partea lor. Mai lipseste sa schimbe Mercedes G-ul si s-a terminat povestea…

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului