Motor

Frankfurt Update: Jaguar prezintă coupé-ul C-X16

scris pe 16 Aug 2011 de Constantin Bacheș 4649 vizualizări
jag

Schița viitorului coupe Jaguar a fost făcută publică pentru a confirma lansarea noului model C-X16 cu ocazia Salonului auto de la Frankfurt. Designul este creația echipei Jaguar conduse de Ian Callum și anunță noua generație de modele sport a căror misiune este să recâștige poziția de lider în materie de imagine, dinamică și tehnologie.

În apropierea momentului de lansare, Ian Callum, directorul de design Jaguar afirmă că „cele mai importante modele Jaguar au fost întotdeauna frumoase, inovatoare și orientate către viitor. Conceptul C-X16 are potențialul să realizeze toate aceste lucruri fiind în același timp capabil să surprindă, să atragă și să revigoreze”. Declarațiile oficiale au fost completate și de Adrian Hallmark, Global Brand Director: „Jaguar a pus în aplicare planuri de viitor puternice și ambițioase. Conceptul pe care îl vom dezvălui demonstrează profunzimea designului și abilitatea tehnică pe care Jaguar le stăpânește.”

Noul coupé va fi dezvăluit la Frankfurt, imaginile și informațiile oficiale urmând a fi date publicității cu o zi înainte de salon, pe 12 septembrie.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului