Motor

Frankfurt Update – Audi prezintă schițele proiectului Urban Concept

scris pe 10 Aug 2011 de Constantin Bacheș 7068 vizualizări
audi urban concept feat

Urban Concept reprezintă o noua soluție Audi pentru aglomerațiile din orașe și face parte dintr-un proiect amplu concentrat asupra mobilității urbane. Modelul va fi propulsat electric iar structura interioară va urmări să ofere un confort optim în condițiile unor dimensiuni reduse la maxim.

Conceptul afișează o caroserie revoluționară din fibră de carbon și propune o soluție originală a poziționării celor doi pasageri descrisă ca 1+1. Elementele de design sunt specifice mărcii iar toate materialele utilzate sunt, se pare, de cea mai bună calitate. Așa cum reiese din imagini, accesul în interior se face prin intermediul unei singure portiere culisabile ce înglobează și plafonul.

Audi nu a dezvăluit prea multe detalii tehnice, dar se știe că Urban Concept folosește două motoare electrice și de bateri Lithium – Ion. Planșa de bord a fost integrată în structură, poziția volanului și a pedalelor fiind reglabilă Interesant este că cei doi pasageri pe care mașina îi poate găzdui stau așezați unul în spatele celuilalt. Deși există și o versiune la scară 1:1 a modelului, Audi nu are intenția de a produce în serie automobilul Urban Concept. Prototipul rămâne din păcate doar un exercițiu de design și funcționalitate al producătorului german.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului