Motor

Dacia Duster „Ecole de Ski Francais”

scris pe 20 Apr 2011 de Constantin Bacheș 5728 vizualizări
Dacia-Duster-ESF-1

Dacia este departe de liga premium dar ideea unei ediții limitate merită toată atenția. La un an de la lansarea internațională, SUV-ul Duster va fi înnobilat cu o versiune limitată denumită „Ecole de Ski Francais”. Deși nu s-a comunicat încă numărul de unități ce urmează a fi produse, modelul va putea fi achiziționat exclusiv de către instructorii de schi din cadrul Școlii de specialitate din Franța.

De la exterior, mașina se distinge prin logourile specifice de pe portierele față și prin scutul ranforsat din aluminiu de sub parașocul frontal. Posesorii au la dispoziție spațiu să transporte până la 4 perechi de schiuri prin intermediul suportului amplasat deasupra caroseriei. Echiparea standard include și lumini de ceață, oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite, aer condiționat, radio-CD cu MP3, preșuri de cauciuc și două seturi de jante, cu anvelope de vară și de iarnă. Opțional, instructorii pretențioși aleg și sistemul ESP pentru 300 euro.

Dacia Duster Ediție limitată Ecole de Ski Francais dispune de un motor diesel de 1,5 l și 110 CP. Prețul anunțat pentru Franța este de 18.900 euro în cazul în care se dorește culoarea Glacier White. Pentru Platine Grey, doritorii mai trebuie să investească 450 euro.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului