Motor

Britanicii pregătesc o nouă marcă de lux – Eterniti

scris pe 12 Sep 2011 de Constantin Bacheș 9984 vizualizări
Motor - noua marca de lux britanica

Salonul auto de la Frankfurt aduce premiera noului producător de lux Eterniti, pregătit să câștige inimile milionarilor cu primul Super-SUV din lume – Hemera. Modelul este anunțat cu performanțe dinamice și posibilități de personalizare fără precedent pentru un SUV. Totul se produce manual la Londra, iar prețul se situează în jurul valorii de 180.000 euro!

După ce au arătat doar un desen al viitorului SUV ultraluxos, oficialii Eterniti afișează câteva simulări 3D înainte ca întreaga lume să poată admira prototipul real la Salonul auto de la Frankfurt. Comunicarea oficială include declarații conform cărora Hemera nu va avea concurent, date fiind nivelul de lux și performanțele oferite viitorilor clienți. Totul este manufacturat la Londra, compartimentul din spate amintind de configurația unei limuzine, cu fotolii reglabile electric, iPad-uri și frigider pentru băuturi.

Caracterul derivat din configurația caroseriei, dar și din echiparea cu trasmisie integrală promite un plus de valoare față de limuzinele consacrate din segmentul superlux. Hemera dispune de 620 CP și atinge o viteză maximă de peste 300 km/h.

Noul model va fi produs în serie limitată având la bază o platformă tehnică performantă preluată de la un alt producător consacrat.

5 comentarii

 • george pe 12 Sep 2011

  mi se pare mie sau arata exact ca un porsche cayenne?

  Reply
 • lungu bogdan pe 12 Sep 2011

  ti se pare. arata exact ca un cayenne tunat.

  Reply
 • Marty pe 12 Sep 2011

  Dar cei de la Porsche ce au zis ? Nu li s-a parut si lor cunoscut modelul? Sau totul e o gluma?

  Reply
 • Mircea pe 12 Sep 2011

  Pentru un vehicol care se vrea si offroad unghiul de atac frontal e minuscul. Nici o bordura mai inalta nu urci cu SUV-ul asta fara sa-l harscai pe dedesupt.
  Am uitat, el este facut pentru milionarii care nu dau banii pe altceva decat pe imaginea lor. Ce mai conteaza cat de bun e designul daca costa peste 100 000.
  Imi aduc aminte de aplicatia de iphone care afisa un icon cu “I’m Rich” si costa 1000 euro! [editat de StyleReport.ro]

  Reply
 • Desene pentru copii pe 13 Sep 2011

  Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului