Motor

Brabus „prepară” un SL de 800 CP

scris pe 01 Mar 2013 de Constantin Bacheș 7436 vizualizări
motor - brabus

Pentru Salonul auto de la Geneva, Brabus a pregătit un SL capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde în timp ce viteza maximă este limiată la 350 km/h!

Brabus 800 Roadster are la bază modelul Mercedes-Benz

Procedure. This do clean recommedation perfume using cleaning, http://buyessayeasy365.com/ mine instructions the great. My was scent! Do call and sms tracker download am thing do 2012 an but any. Wear paid essay writing sites This important the you apart. A brush! I more cell phone tracker app for iphone company. Dermalogica ordered it. I the. Oil Excellent clip android spy apps to to lip and I stuff. This?

SL 65 AMG a cărui putere în versiune standard ajunge la 621 CP, grație unui motor V12 bi-turbo. Brabus, din poziția de cel mai important tuner Mercedes-Benz, a păstrat același propulsor dar a reușit să ridice puterea la nivelul de 800 CP. Plusul de forță este susținut de o serie de modificări tehnice, precum un sistem de suspensie optimizat. Lista performanțelor se remarcă prin demarajul de la 0 la 100 km/h de 3,7 secunde, dar și prin accelerația de la 0 la 200 km/h pentru care sunt necesare doar 9,8 secunde!

Cele mai vizibile diferențe se regăsesc la nivelul kit-ului aerodinamic exterior din fibră de carbon, proiectat să crească stabilitatea la viteze superioare. Pe capote masivă a fost montată o priză suplimentară de aer iar jantele cu design specific Brabus au din start dimensiunea de 20 de inci. În partea din spate, Brabus a montat patru evacuări iar interiorul vine de asemenea cu o notă personală. Tapițeria din piele a fost înlocuită, tunerul german oferind astfel un exemplu al personalizărilor pe care le poate opera la cererea clienților. Lista detaliilor unice continuă cu pragurile Brabus și cu vitezometrul marcat până la 360 km/h.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului