Motor

BMW este noua mașină din următorul Mission: Impossible – Ghost Protocol

scris pe 01 Iul 2011 de Constantin Bacheș 14498 vizualizări
bmw

BMW și-a anunțat oficial întoarcerea la Hollywood pentru noul film din seria Mission: Impossible. Doar că acum propune un supercar ecologic sub forma performantului prototip BMW Vision EfficientDynamics.

În trend cu preocuparea pentru mediu, BMW va furniza pentru noul Mission Impossible un automobil performant, fără emisii poluante. Prototipul Vision EfficientDynamics afișează pe lângă designul futurist și o serie de tehnologii sofisticate ce au rolul de a demonstra eficiența propulsiei electrice. Conform BMW, prototipul va ajunge în producția de serie sub forma unui nou model denumit i8.

În film, supercarul electric oferă un exemplu despre cum vor funcționa mașinile în viitor. Pe lângă design și plăcere la condus, Vision EfficientDynamics își demonstrează inteligența grație tehnologiei BMW ConnectedDrive și se dovedește soluția perfectă pentru Ethan Hunt în încercarea sa de a scăpa de urmăritori pe străzi înguste și prin traficul aglomerat.

BMW Vision EfficientDynamics a fost prezentat în premieră în tomna lui 2009 ca o exemplificare a tehnologiei ActiveHybrid. Scopul a fost obținerea unui automobil cu performanțe sportive și consum redus, idealul filosofiei Efficient Dynamics.  Prototipul este animat de un motor turbodiesel și două motorare electrice cu un total de 356 CP. Performanțele dinamice sunt impresionante: 0-100 km/h în 4,8 secunde și o viteză maximă limitată la 250 km/h. Comsumul mediu anunțat este de 3,76 l/100 km iar nivelul emisiilor nu depășește 99 g/km. Fiind un hybrid ce poate fi alimentat și de la priză, Vision poate funcționa și în mod electric având o autonomie de 50 km.

Filmul “Mission: Impossible – Ghost Protocol”, regizat Brad Bird, este programat să ajungă pe ecrane la mijlocul lunii decembrie.


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului