Motor

Audi prezintă A1 Sportback

scris pe 18 Noi 2011 de Constantin Bacheș 10257 vizualizări
Audi A1 Sportback S line/Standaufnahme

Așa cum a promis, Audi extinde gama A1 și prezină modelul cu 5 uși ce va fi disponibil începând cu 2012. Designul, structura și dimensiunile noii versiuni rămân neschimbate cu mențiunea că s-a reușit obținerea unui spațiu mai generos pentru locurile din spate la nivel de milimetri. A1 Sportback vine echipat standard cu 4 locuri, al cincilea fiind disponibil la cerere fără cost suplimentar.

A1 Sportback preia gama de motorizări cunoscute. Astfel, clienții aleg între trei versiuni pe benzină TFSI și trei versiuni diesel TDI, cu puteri cuprinse între 86 și 185 CP. Anumite propulsoare pot fi comandate și în combinație cu transmisia automată S tronic cu 7 trepte. Cel mai puternic A1 Sportback, 1.4 TFSI de 185 CP, accelerează de la 0 la 100 km/h în 7 secunde și atinge o viteză maximă de 227 km/h.

Caroseria măsoară 3,95 m în lungime și are un ampatament de 2,47 m, identic cu cel de la versiunea cu 3 uși. Cu toate acestea, Audi anunță o diferență de 6 mm la nivelul lățimii și al înălțimii. Greutatea versiunii echipate cu motorul 1.2 TFSI nu depășește 1.065 kg.

Pachetul multimedia înglobează numeroase soluții de ultimă oră, inclusiv Audi connect. A1 Sportback poate fi conectat la internet și poate deveni sursă de internet wireless pentru alte gadget-uri sau pentru telefoanele pasagaerilor din interior. Modurile de configurare preiau gama cunoscută deja la A1, prețul de bază anunțat pentru Germania fiind de 16.950 euro.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului