Hi-Tech

WWDC 2013: viitorul platformelor Apple va fi prezentat astăzi

scris pe 10 Iun 2013 de Constantin Barbu 7685 vizualizări
wwdc13-about-main

Apple va prezenta astăzi, 10 iunie, cele mai noi versiuni ale sistemelor sale de operare mobile și desktop, plus, cel mai probabil, versiuni noi ale câtorva produse din gama Mac. StyleReport.ro a compilat, ca de obicei, o listă a celor mai probabile anunțuri.

3 comentarii

 • florin pe 10 Jun 2013

  Astept sa vad produsul “revolutionar” care va lipsi cu desavarsire…
  In propriul stil, Apple va prezenta acelasi iOS inchis, nepersonalizabil, cu sute de optiuni lipsa fata de Android, si va striga in gura mare ca “iOS este cel mai avansat sistel de operare pentru mobile din lume”.
  Apple a renuntat demult sa mai inoveze, insa nu vad de ce ar face-o, atata timp cat exista o masa critica de iFani care cumpara orice iShit care are sigla Apple.

  Vor prezenta un iOS cu iconite mai plate, asa cum exista in Android de la inceputul inceputurilor.
  Nimic in plus la partea de functionalitate, ci doar ca “ios 7 are peste 200 functii noi de care sa te bucuri”.

  Hehehe…

  Reply
  • Vlad pe 11 Jun 2013

   In mod ciudat, iOS, asa cum il descrii tu, are cel mai mare customer satisfaction rating de pe piata. Ce iti spune asta? Ca cei care vor libertatea to tinker with their devices sunt o minoritate. Plus ca tinkering poti face si pe iOS: jailbreak si poti sa iti pornesti aplicatiile din command line, daca esti hardcore pro user.

   Da, Android e mai deschis. Dar in mod clar, user-ii Android nu se bucura de OS-ul lor asa cum o fac userii iOS. Stau mult mai putin pe web, cumpara mai putine aplicatii, etc. Si deci la ce e mai bun ca e “open”? Daca e mai bun, de ce nu e folosit mai mult?

   Inovatie? Spune-mi, te rog, care alta companie a redefinit 3 piete in mod radical in ultimii zece ani? Cati ani au trecut de la iPad? La ce te astepti? La o gama total noua de produse in fiecare luna? Nu stiu de ce standardul asta special apropo de inovatie se aplica doar la Apple.

   Concurentul lor cel mai apropiat, Samsung, ce a inovat? Sau cum intelegi tu conceptul de inovatie? A scoate sute de telefoane pe an, cu functii pe care prea putini useri le inteleg sau folosesc se cheama inovatie? A schimba design-ul flaghisp phone-ului in fiecare an se cheama inovatie? A cheltui pe marketing, anual, mai mult decat Apple, Microsoft si Coca Cola se cheama inovatie?

   Reply
 • iSheep pe 11 Jun 2013

  Cum se numesc fanii Android? Dar produsele lor? Incercati sa le definiti in contextul aceluiasi limbaj pe care il folositi, ca sa putem sa le comparam si noi. Sa fie cumva open si amazing?

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului